Zakelijk taxi vervoer in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal

Zakelijk taxi vervoer Haarlem

Gun uzelf of uw zakenrelaties een comfortabele reiservaring

Zakelijk vervoer

Taxi My Cab Haarlem is een betrouwbare partner voor uw zakelijk taxi vervoer. Wij brengen uw zakenrelaties in alle comfort van A naar B of zorgen dat u uitgerust op uw afspraak komt. Onze stijlvol geklede chauffeurs en luxe taxi’s met klimaatregeling zorgen voor een prettige reiservaring. Zakelijk taxivervoer van Taxi My Cab Haarlem is dag en nacht beschikbaar.

Zakelijk taxivervoer voor bedrijven en zakenrelaties

Wilt u dat u, uw medewerkers of zakenrelaties eersteklas vervoerd worden? Kies dan voor zakelijk vervoer van Taxi My Cab Haarlem. Onze zakelijke taxi service biedt uitkomst als u ontspannen en zonder oponthoud op uw afspraak wilt verschijnen. Geen parkeerstress of het ongemak van een volle trein. Tijdens de taxirit heeft u alle handen vrij om rustig door te werken, mails te beantwoorden en te bellen. Onze chauffeurs zorgen dat u veilig op de gewenste bestemming wordt afgezet. 

Zakelijk taxi vervoer is ook geschikt om uw personeel of zakenrelaties in stijl te vervoeren. Bespaar uw klanten onnodige kosten en rompslomp; biedt hen een stukje service en kies voor zakelijk taxivervoer in Haarlem en omstreken. Dit kan vervoer zijn naar uw bedrijf, een vergaderlocatie, de luchthaven Schiphol of een restaurant. Taxi My Cab Haarlem biedt de mogelijkheid om op rekening rijden. Zodoende kunnen uw zakenrelaties of medewerkers netjes vervoerd worden, zonder dat zij bij het uitstappen de rekening gepresenteerd krijgen.

Nette en discrete chauffeurs

Voor ons zakelijk taxivervoer maken wij gebruik van nette, verzorgde chauffeurs die ouderwetse taxi service leveren zoals wij vinden dat het hoort. Servicegerichtheid en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze chauffeurs zijn gediplomeerd en spreken meerdere talen (in elk geval Nederlands en Engels). Ze zijn altijd in voor een praatje, maar laten u evengoed met rust zodat u geconcentreerd kunt werken. Taxi My Cab Haarlem rijdt voor drukbezette ondernemers, CEO’s, buitenlandse investeerders en stafmedewerkers van grote bedrijven. 

‘’Met Taxi My Cab Haarlem heeft u de zekerheid dat u of uw zakenrelatie veilig, uitgerust, comfortabel en op tijd op de bestemming arriveert.’’

Wat ons betreft is goed kunnen anticiperen een vereiste van een taxichauffeur voor zakelijk vervoer. Onze ervaren chauffeurs kennen de wegen in de regio Haarlem op hun duimpje. Bij files of wegwerkzaamheden zijn zij in staat om snel een alternatieve route te plannen zodat u op tijd op uw afspraak komt.

Luchthavenvervoer voor u en uw gasten

Ook voor luchthavenvervoer kunt u bij Taxi My Cab Haarlem terecht. Wij brengen u of uw zakenrelaties naar de luchthavens, zoals Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Gasten ophalen bij de luchthaven kan natuurlijk ook. Onze chauffeur wacht uw zakenrelatie(s) op bij de aankomsthal en begeleidt hem naar uw kantoor of de lobby van een hotel. Voor zakelijk vervoer naar Schiphol Airport hanteren wij vaste tarieven.

Waarom kiezen voor zakelijk taxi vervoer Haarlem

  • snel en gemakkelijk ritten boeken via de website
  • betaalgemak onderweg
  • op rekening rijden is mogelijk
  • betrouwbaar en representatief vervoer op maat voor de zakelijke klant
  • ouderwetse taxi service, zoals het hoort

Onze ervaren chauffeurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor een taxirit. Heeft u speciale wensen voor uw zakelijk taxi vervoer in Haarlem en omstreken, bijvoorbeeld naar plaatsen als Beverwijk of Nieuw Vennep? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

RESERVEREN

DAG EN NACHT BEREIKBAAR

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een taxirit naar de gewenste bestemming

SCHERP GEPRIJSD

Taxi My Cab Haarlem biedt scherpe tarieven. Voor ritten naar luchthavens als Schiphol hanteren wij vaste prijzen

NETTE CHAUFFEURS

Met onze professionele en ervaren chauffeurs ervaart u gegarandeerd een ontspannen en veilige reis

Betalen kan met