Luxe taxibus boeken voor zakenrelaties, artiesten en familie

VIP vervoer Haarlem

Discreet en luxe vervoer voor artiesten, CEO's, ministers en uw dierbaren

VIP VERVOER

VIP vervoer is het neusje van de zalm onder onze taxi services. De ervaren chauffeurs van Taxi My Cab Haarlem brengen u graag in alle luxe naar uw eindbestemming. Onze VIP taxi’s onderscheiden zich door een luxueus interieur met lederen bekleding, privacy glass.

Representatieve luxe taxi

Laat uzelf of uw dierbaren in alle comfort en luxe rondrijden door een professionele, representatief geklede privéchauffeur. VIP taxi vervoer is hét alternatief bij uitstek voor de reguliere taxi wanneer representatief vervoer wenselijk is. Laat belangrijke zakenrelaties op een discrete manier ophalen door een gediplomeerde chauffeur of geef uw stafleden een VIP-behandeling. Uw zakenrelatie heeft zodoende geen zorgen over het regelen van vervoer of het uitstippelen van een route. Gedurende de rit kan de passagier zich ontspannen of voorbereidingen treffen voor de zakelijke meeting. De volledige ontzorging zal gegarandeerd op prijs worden gesteld! Tevens kans de VIP taxi Haarlem ook worden ingezet voor vervoer naar privé gelegenheden zoals een jubileum of verjaardagsfeest.

VIP vervoer naar uw evenement, meeting-point of luchthaven

Een luxe auto met chauffeur huurt u voor vele doeleinden. Zakelijk vervoer, diplomatiek vervoer, event vervoer en het heen en weer brengen van familieleden zijn slechts enkele mogelijkheden. Discretie en professionaliteit staan bij VIP vervoer hoog in het vaandel. Wij brengen u graag naar uw bestemming; veilig, comfortabel en netjes op tijd.

‘’Discreet en luxe vervoer nodig naar een evenement of zakelijke meeting? Ga voor VIP vervoer van Taxi My Cab Haarlem’’

Taxi My Cab Haarlem is tevens gespecialiseerd in het verzorgen van luchthavenvervoer. Wij brengen uw zakelijke contacten en dierbaren naar de luchthavens, zoals Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport, andere luchthavens en uiteraard retour.

Luxe taxibus voor comfort en privacy

De nieuwste editie van ons VIP-vervoer wagenpark is de Mercedes V-Klasse. Deze luxe taxibus hebben wij in 7 persoons uitvoering. Hierdoor is onze exclusieve taxi service geschikt voor het vervoeren van individuen én groepen. De luxe taxibus is van alle gemakken voorzien. Denk aan airconditioning, een hoogwaardig interieur, volop ruimte voor bagage en donker getint glas voor optimale privacy. Reizen met deze Mercedes VIP bus is erg comfortabel en wordt gebruikt door artiesten, overheden en multinationals.

Waarom kiezen voor VIP taxi Haarlem

  • u wordt gereden door een nette chauffeur in gepaste kleding
  • onze chauffeurs assisteren waar dat nodig is
  • vooraf kunnen wij een prijs met u overeenkomen
  • stiptheid, veiligheid en comfort staan bij ons op de eerste plaats
  • betrouwbaarheid en discretie vinden wij erg belangrijk
  • wij werken flexibel en aangepast aan de situatie
  • u kunt bij ons op rekening rijden. Ook pin en creditcard

Onze ervaren chauffeurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor een taxirit. Heeft u speciale wensen voor uw laxi taxi in Haarlem en omstreken, bijvoorbeeld naar plaatsen als Heemstede of Bloemendaal? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

RESERVEREN

DAG EN NACHT BEREIKBAAR

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een taxirit naar de gewenste bestemming

SCHERP GEPRIJSD

Taxi My Cab Haarlem biedt scherpe tarieven. Voor ritten naar luchthavens als Schiphol hanteren wij vaste prijzen

NETTE CHAUFFEURS

Met onze professionele en ervaren chauffeurs ervaart u gegarandeerd een ontspannen en veilige reis

Betalen kan met