Luxe taxibus voor groepen

De ideale oplossing voor een avondje stapen, kinderpartijen en meer

Taxibus

Reist u met een klein gezelschap naar een bestemming in de regio Haarlem? Boek dan een taxibus bij Taxi My Cab Haarlem. Dat is makkelijk en voordelig. Wij bieden groepsvervoer op maat voor een efficiënte reis. Met onze luxe taxibus kunnen wij tot 8 personen vervoeren. De taxibussen worden ingezet bij o.a. shuttle diensten, kinderpartijen, vrijgezellenfeesten, avondjes uit en restaurantbezoeken.

Reizen per taxibus: de ideale oplossing voor een groep

U kent het wel: u gaat met vrienden borrelen in de stad en na een geslaagde avond is het tijd om huiswaarts te keren. Door de geringe parkeergelegenheden is voor vertrek besloten om de auto te laten staan. Helaas laten de aansluitingen met de bus te wensen over en zit er niets anders op dan een halfuur te wachten. Niet erg prettig, want het regent en bij de halte staan luidruchtige feestgangers. Met een taxibus was u wellicht een stuk sneller en in ontspannen hoedanigheid thuisgekomen. En deze optie is nog betaalbaar ook!

Door een taxibusje voor uzelf en uw gezelschap te boeken, kunt u op elk moment van en naar de gewenste locatie. Géén wachttijden op perrons of haltes of lang zoeken naar een geschikte parkeerplek. Door het wegvallen van dergelijke belemmeringen geniet u optimaal van een avond of dagje uit. Met taxi-groepsvervoer door Taxi My Cab Haarlem ervaart u comfort, veiligheid en flexibiliteit tegen een zeer betaalbaar tarief.

Taxibus Haarlem en omstreken

Voor korte of lange ritten in een comfortabele taxibus kunt u altijd terecht bij Taxi My Cab Haarlem. Onze luxe taxibus is geschikt voor 8 personen. De bus is van alle gemakken voorzien en biedt voldoende beenruimte. Reserveer een taxibus voor vervoer naar het casino in Zandvoort, een dagje naar Bloemendaal aan Zee of een stapavond met vrienden. Natuurlijk kunt u ook een taxibus voor uw gezelschap reserveren voor het vervoer naar een luchthaven of bruiloft.

Waarom kiezen voor onze taxibus Haarlem

  • luxe taxibus voor groepen tot 8 personen
  • nette chauffeurs
  • snel en gemakkelijk ritten boeken via de website
  • betaalgemak onderweg
  • betrouwbaar en representatief vervoer op maat voor de zakelijke klant
  • ouderwetse taxi service, zoals het hoort

Onze ervaren chauffeurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor een taxirit. Heeft u speciale wensen voor uw groepsvervoer in Haarlem en omstreken, bijvoorbeeld naar plaatsen als Beverwijk of Nieuw Vennep? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren

DAG EN NACHT BEREIKBAAR

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een taxirit naar de gewenste bestemming

SCHERP GEPRIJSD

Taxi My Cab Haarlem biedt scherpe tarieven. Voor ritten naar luchthavens als Schiphol hanteren wij vaste prijzen

NETTE CHAUFFEURS

Met onze professionele en ervaren chauffeurs ervaart u gegarandeerd een ontspannen en veilige reis

Betalen kan met