Taxi Bloemendaal

Taxi Bloemendaal nodig? Onze ervaren chauffeurs brengen u graag in stijl van en naar Bloemendaal. U kunt opgehaald worden met een luxe sedan of een Mercedes taxibus voor groepsvervoer naar bijvoorbeeld een strandfeest. Boek bij ons een taxi van Bloemendaal naar Haarlem, Velserbroek, Ijmuiden of een andere bestemming in de regio voor een veilige en comfortabele reis.

Uitgaan in Bloemendaal? Onbezorgd weer naar huis met de taxi

In en rondom Bloemendaal valt genoeg te beleven. Voor een onbezorgde reis naar uw eindbestemming bestelt u een taxi bij Taxi My Cab. Onze ervaren chauffeurs kennen heel Bloemendaal op hun duimpje en kunnen u overal in de gemeente komen oppikken. Bezoek het Openluchttheater Caprera, ga uit eten bij restaurant Noor Bloemendaal of plan een heerlijke wandeling door de Kennemerduinen.

Bloemendaal staat vooral bekend om de populaire badplaats Bloemendaal aan Zee, ofwel het ‘Nederlandse Ibiza’. U vindt hier trendy strandtenten, surfscholen en kunt eindeloos wandelen over het 4300 meter lange strand. Onze taxiservice Bloemendaal brengt u en uw gezelschap graag naar een van de beste strandpaviljoens zoals Woodstock'69 voor een gezellige borrel of strandfeest. Na een geslaagde uitgaansavond wordt iedereen weer veilig thuisgebracht. U kunt genieten van een drankje en hoeft zich geen zorgen te maken over de vertrektijden van de bus. Wel zo prettig, toch?

Ook voor zakelijke klanten

Ook zakelijke klanten kunnen bij Taxi My Cab een taxi Bloemendaal boeken. Ideaal als u ontspannen op een belangrijke meeting wil verschijnen of voor het woon-werkvervoer van uw personeel. Vervoer van directieleden of zakenrelaties behoort eveneens tot de mogelijkheden. Als stukje service naar uw klanten toe, bieden wij de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Taxi Bloemendaal - Schiphol

Gaat u op zakenreis in het buitenland, op stedentrip of pakt u het vliegtuig voor een welverdiende vakantie? Boek een taxi van Bloemendaal naar Schiphol Airport bij Taxi My Cab Haarlem. Voor transfers naar de luchthaven Schiphol hanteren wij vaste tarieven. U betaalt altijd een vaste prijs, ook als de rit door onvoorziene verkeersomstandigheden wat langer duurt. Zo weet u op voorhand waar u aan toe bent. Al voor €50,00 brengen wij u van Bloemendaal naar Schiphol Airport.

Door te kiezen voor onze Schiphol Taxiservice bespaart u uzelf de rompslomp van het zoeken naar een parkeerplek of het ongemak met koffers in het openbaar vervoer. Ook is een taxi goedkoper dan parkeren op Schiphol. Onze chauffeurs helpen u met het uitladen van uw bagage en zorgen dat u met een ontspannen gevoel het vliegtuig instapt. Wilt u een taxi boeken voor uw terugreis naar Bloemendaal? Geef ons uw vluchtnummer en wij houden bij hoe laat uw vlucht landt. Zo wordt u altijd op tijd opgehaald en hoeft u zich nergens druk over te maken.

Waarom kiezen voor My Cab Taxi Bloemendaal

  • snel en gemakkelijk ritten boeken via de website
  • gediplomeerde, nette chauffeurs die meerdere talen spreken
  • betaal met pin of creditcard in onze taxi’s
  • luxe taxibus Bloemendaal voor groepen tot 8 personen
  • ouderwetse taxi service, zoals het hoort

Onze ervaren chauffeurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor een taxirit. Heeft u speciale wensen voor uw vervoer vanaf Bloemendaal naar plaatsen als Haarlem of Beverwijk? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

RESERVEREN

Taxi van Bloemendaal naar Haarlem