Taxi naar Schiphol boeken voor een comfortabele reis

Taxi van en naar luchthaven Schiphol

Altijd de snelste route vanuit Haarlem en omstreken

Schiphol Taxiservice

In alle comfort met de taxi van en naar Schiphol met de door-to-door taxiservice van Taxi My Cab Haarlem. Een transfer van of naar de nationale luchthaven kunt u direct op onze website reserveren. Onze centrale is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar. Gaat u binnenkort op vakantie of op zakenreis? Kies voor gemak en boek een taxi naar Schiphol via Taxi My Cab Haarlem. Wij kunnen ook uw vervoer verzorgen naar andere airports zoals Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Enschede en Lelystad. Taxi My Cab Haarlem is tevens ook beschikbaar voor ritten naar de buitenlandse luchthavens van Brussel, Frankfurt, Antwerpen, Düsseldorf en Köln.

Taxi Haarlem naar Schiphol

Gaat u voor een zakenreis naar het buitenland of heerlijk op vakantie, laat u dan naar de luchthaven brengen door één van onze taxi’s. Een taxi kent vele voordelen ten opzichte van andere vervoersmiddelen. Het openbaar vervoer is niet altijd even betrouwbaar en bovendien niet 24/7 beschikbaar. Een rit met de trein of bus naar de luchthaven is bij een zeer vroege of late vlucht dan ook niet altijd een optie. Met de auto reizen naar Schiphol is comfortabel en u heeft in de meeste gevallen voldoende ruimte voor uw bagage. Toch laten veel reizigers de auto staan door de hoge parkeerkosten op Schiphol.

Bespaar uzelf de rompslomp en neem een taxi Haarlem Schiphol. U reist in alle comfort naar de luchthaven en wordt bij de juiste vertrekhal afgezet. De chauffeur van Taxi My Cab Haarlem zorgt dat u ruim op tijd bij Schiphol bent en helpt u met uw bagage. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen een taxi Schiphol - Haarlem bij ons boeken. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk.

Van Schiphol naar huis

Wilt u bij terugkomst weer opgehaald worden vanaf Schiphol Airport? Ook dan staan onze chauffeurs dag en nacht voor u klaar. Een taxi van Schiphol naar Haarlem of een andere bestemming kunt u direct via onze website reserveren. Ons taxibedrijf biedt uitkomst indien u na een lange reis liever niet zelf autorijdt of u bezwaard voelt om familieleden om een lift te vragen. Met onze taxi Schiphol Haarlem komt u na een welverdiende vakantie of zakenreis volledig uitgerust en veilig thuis.

Vaste tarieven, géén verrassingen

Bij ons betaalt u altijd een vaste prijs voor uw taxi van Haarlem naar Schiphol, of vanuit een ander vertrekpunt. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Zijn er wegwerkzaamheden waardoor de chauffeur moet omrijden? Ook dan betaalt u nog steeds de afgesproken prijs. Buiten onze vaste tarieven zijn er geen verborgen kosten. Dit betekent géén nachttoeslag of bagagetoeslag.

Al vanaf €40; vervoeren wij u naar de luchthaven Schiphol. Bekijk de hier de tarieven voor onze Schiphol taxiservice. Via onze website kunt u tevens heel eenvoudig de ritprijs berekenen voor andere airports als Eindhoven en Rotterdam. Om te profiteren van het vaste, lage tarief dient u minimaal 1,5 uur van te voren te reserveren. Heeft u met spoed een taxi naar Schiphol of een andere airport nodig? Dan wordt de meterprijs gehanteerd.

Uw gasten of klanten opwachten bij de luchthaven

De Taxi My Cab Haarlem chauffeurs vervoeren u netjes gekleed en in nette voertuigen van en naar Schiphol. Ook kan Taxi My Cab Haarlem uw gasten met een naambordje opwachten bij de gate of het Meetingpoint in de aankomsthal. Voor deze extra service geldt een ander tarief, neem even contact op voor een offerte op maat of vul uw extra wensen in bij opmerkingen op ons reserveringsformulier. Weet u de vluchtgegevens niet? Bel ons dan op 023-6206000 zodra u uit het vliegtuig stapt dan zorgen wij dat één van onze chauffeurs binnen een half uur op Schiphol is om u op te halen, onze chauffeur zal op u wachten tussen vertrekhal 2 en 3.

Bekijk tarieven Taxi reserveren

DAG EN NACHT BEREIKBAAR

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor een taxirit naar de gewenste bestemming

SCHERP GEPRIJSD

Taxi My Cab Haarlem biedt scherpe tarieven. Voor ritten naar luchthavens als Schiphol hanteren wij vaste prijzen

NETTE CHAUFFEURS

Met onze professionele en ervaren chauffeurs ervaart u gegarandeerd een ontspannen en veilige reis

Betalen kan met